0417-783 90 info@alarm-tjanst.se

Är du
vår nästa
tekniker?

Är du
vår nästa
tekniker?

ALARM-tjänst AB söker en säkerhetstekniker!

ALARM-tjänst AB är den totala säkerhetsleverantören som levererar helhetslösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom passage, larm, brandlarm och CCTV, lås och dörrautomatik. ALARM-tjänst är en godkänd anläggarfirma vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetslösningar.

Lås & Nyckelservice AB och ALARM-tjänst AB slog ihop sina verksamheter under början av 2020 och ingår under samma koncern som gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhet inom säkerhet.

Varaktighet: Heltid, tillsvidare
(provanställning om 6 månader kan tillämpas)

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsteställe: Tomelilla eller Kristianstad

Arbetstider: Mån-fre kl: 07.30-16.30

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en självgående tekniker inom inbrottslarm, brandlarm, passage och CCTV. Som tekniker kommer du att installera och driftsätta både små och stora anläggningar samt utföra service och förebyggande underhåll. Du är vårt ansikte utåt, där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal säkerhetstekniker som leds av arbetsledare.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som säkerhetstekniker alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/brandlarm/passagesystem, kunskap inom CCTV är en bonus.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna jobba självständigt eller i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet.

Du kommer att få arbeta i ett team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig och kompetensutveckling när så önskas. Krav är B-körkort, tidigare erfarenhet i yrket och har jobbat med säkerhetssystem i minst 2 år.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator.

Kontaktpersoner:
Larry Nilsson 0417-783 95
larry@alarm-tjanst.se

Sök tjänsten via
vår infomail
:
info@alarm-tjanst.se

ALARM-tjänst AB

ALARM-tjänst AB är ett av Sveriges äldsta säkerhets företag grundat 1969.

Kontakta oss

  • ALARM-tjänst
  • Box 82/Ystadvägen 14,
  • 273 22 Tomelilla
  • 0417-783 90
  • info@alarm-tjanst.se